Terugblik van de ‘Veluwe Games on the beach’

Vorige week vond in Harderwijk weer een editie van de Veluwe Games plaats. Een editie met dit keer een zomers thema: ‘on the beach’. De Veluwe Games organiseert deze dagen voor mensen voor wie het niet vanzelfsprekend is om samen te sporten. De Veluwe Games draaien om laagdrempelig samen kunnen sporten, bewegen en elkaar ontmoeten. Deze keer was het een dag met veel sport en spel op het water en het strand.

Een aantal GOAL! deelnemers was erbij, samen met de leefstijlcoach, beweegprofessional en buurtsportcoach van GOAL!. Hoewel de zon zich voor deze ‘beach’ editie wel wat vaker had mogen laten zien, mocht dat de pret niet drukken. Suppen, kanoën, waterfietsen en spellen op het droge. Er is genoten door deelnemers en professionals!

Ramon (beweegprofessional) en een GOAL! deelnemer
Thalita (leefstijlcoach) en Kees (buurtsportcoach)

Door aan te sluiten bij de Veluwe Games, proberen we deelnemers te begeleiden naar sport- en beweegaanbod in de omgeving. Wij willen deze organisatie dan ook bedanken voor de prettige samenwerking met GOAL!. Op naar een volgende editie!

Wil jij hier de volgende keer ook bij zijn? De volgende Veluwe Games zijn op 20 september bij Zwart-Wit, Parkweg 6 in Harderwijk. Zet die dus vast in de agenda.

Heb je vragen over GOAL!? We helpen graag. Neem contact met ons op via het contactformulier.
Doorlopend op de hoogte blijven van GOAL!? Schijf je in en ontvang het nieuws in je mailbox. 

Inhoud

Deel dit artikel

Ontvang het nieuws direct in je mail